stemmen voor geld

Ook dit jaar kunnen leden van de Rabobank weer stemmen tijdens de campagne Clubsupport. Er is in het Rijk van Nijmegen bijna twee ton beschikbaar die de Rabo gaat verdelen onder verenigingen, clubs en stichtingen. Hoeveel zij precies krijgen hangt af van het aantal stemmen dat zij weten te vergaren.

Ook op KunstKring Wijchen kan gestemd worden! Een extraatje zouden we goed kunnen gebruiken, voor materiaal voor het Kunsthuis of voor de Atelierroute bijvoorbeeld.

hoe werkt het?

Raboleden kunnen van 5 t/m 25 oktober stemmen op hun favoriete vereniging of stichting via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde stichting of vereniging.

Als je Rabolid bent, stem dan vooral, en vraag anderen in je omgeving om ook te stemmen. En stem ook op KunstKring Wijchen.

Heb je daarna nog stemmen over? Denk dan ook eens aan andere deelnemers in deze regio die jouw stem goed kunnen gebruiken: Historische Vereniging Tweestromenland, Museum Kasteel Wijchen, en Seniorenvereniging Wijchen.