Project ‘Heimelijk Hout’

KunstKring Wijchen nodigt kunstenaars en creatievelingen uit om van een eenvoudig blokje hout een kunstwerkje te maken. De maat is maximaal 40 x 40 cm, verder is alles toegestaan. Kunstenaars kunnen het blokje gebruiken zoals ze willen en er allerhande materialen aan toevoegen.

Expositie

Op vrijdag 2 oktober van 13.00-21.00 uur, zaterdag 3 oktober van 10.00-16.00 uur worden de kunstwerken in de Bibliotheek van Wijchen geëxposeerd en verkocht.

Voor  €45,00 kunnen mensen dan een kunstwerk kopen waarin het blokje hout centraal staat. De kunstwerken die worden verkocht blijven onderdeel van de tentoonstelling tot de afsluiting. Op 18 oktober kunnen ze worden opgehaald.

De makers van de kunstwerken worden tijdens de expositie nog niet bekend gemaakt. Dit gebeurt later, tijdens de ophaaldag. Elke koper krijgt dan een omschrijving van het kunstwerk maar ook van de maker ervan.

Publieksprijs

Het bezoekende publiek kan tijdens de tentoonstelling de voorkeur uitspreken voor het kunstwerk dat hen het meest aanspreekt. Op de website wordt de top 3 bekend gemaakt van de door het publiek gekozen publiekslievelingen.

De opbrengst van Heimelijk Hout komt geheel ten goede aan KunstKring Wijchen. Dit project is een sponsor actie voor KunstKring Wijchen.