Project Heimelijk Hout afgerond

Publieksprijs Heimelijk Hout
Reikhalzend

Heimelijk Hout is een groot succes geworden. Vele kunstenaars, zowel hobbyisten, amateurs als professionals, hebben gehoor gegeven aan de oproep  om van een stukje hout een kunstwerk te maken.

Van deze bijdragen kon KunstKring Wijchen een eerste expositie organiseren met als doelstelling zoveel mogelijk bekendheid te creeëren, zo veel mogelijk heimelijk hout kunstvoorwerpen bij kunstliefhebbers  bezorgen en ook zo veel mogelijk financiële donaties voor kunstpromotie in Wijchen. Als bonus zagen we veel enthousiastelingen, die zich door deze uitdaging opnieuw geïnspireerd voelden.
 Er zijn  113 prachtige werkstukken gedoneerd, die een zeer leuke en verrassende collectie vormden. Hiervan zijn er 36 zijn verkocht.   Maar ook de overige stukken waren bijzonder en erg de moeite waard.  Zij zijn terug gegaan naar de makers.

De publieksprijs is uitgegaan naar het stuk genaamd “Reikhalzend” van mevrouw Heusinkveld. (zie foto). Zij heeft haar prijs, een lunch voor twee personen bij Zaal Sterrenbosch, in ontvangst mogen nemen.