Presenteer je cursus!

YaminiSaurabh [CC BY 4.0], via Wikimedia Commons

Op 1 september organiseert KunstKring Wijchen een open inloop in het Kunsthuis om geïnteresseerden kennis te laten maken met het aanbod aan cursussen beeldende kunst in de omgeving van Wijchen. Geef je cursussen of workshops beeldende kunst, doe dan mee aan deze gezamenlijke presentatie.

wie kan meedoen?

Iedereen die in de omgeving van Wijchen cursussen verzorgt op het gebied van beeldende kunst kan meedoen. Niet alleen cursussen waarin cursisten zelf leren werken met bepaalde beeldende technieken, maar ook lessen/lezingen die men kan volgen om meer over kunst(geschiedenis) te weten te komen.

doel en opzet

Veel mensen maken nu, aan het eind van de zomer, plannen om een nieuwe cursus of workshop te gaan volgen. Voor hen is deze middag een mooie gelegenheid om zich te oriënteren en de kunstenaars/cursusleiders persoonlijk te ontmoeten.

Elk van de deelnemers kan een eigen tafel inrichten om met voorbeelden van werk, digitale presentaties, folders etc hun cursussen over het voetlicht te brengen. 

KunstKring Wijchen zal het evenement royaal onder de aandacht brengen via de eigen nieuwsbrief, huis-aan-huisbladen, sociale media, flyers en de eigen website. Deelnemers krijgen ook promotiemateriaal om in eigen kring te verspreiden.

meedoen?

Wil je ook je cursus(sen) op deze middag presenteren, meld je dan uiterlijk 18 augustus aan via info@kunstkringwijchen.nl, met een korte beschrijving van je cursus(sen). Kosten van deelname zijn 30 euro.

waar en wanneer

De middag vindt plaats in het Kunsthuis (voormalig gemeentehuis) Kasteellaan 22-24 6602 DE Wijchen, op 1 september 2019, van 12 tot 17 uur.