kunst achter de ramen

Op dit moment is het stil in het Kunsthuis. Net als elders blijft de deur dicht en zijn exposities afgelast of uitgesteld.

Weliswaar moeten we met z’n allen zoveel mogelijk thuisblijven, soms moeten we er toch uit, voor de boodschappen bijvoorbeeld. Voor degenen die langsliepen was dat lege Kunsthuis bepaald geen opwekkend gezicht.

Dus is er creatief gedacht en besloten tot een ander soort expositie: eentje die je van buitenaf kunt zien. Achter de (vele) ramen van het Kunsthuis hangen en staan nu werken van kunstenaars die er de afgelopen tijd geëxposeerd hebben. Op weg naar de noodzakelijke winkels kun je zo een moment stilstaan en een blik werpen op een andere wereld, van verbeelding en creativiteit, om even de zinnen te verzetten. Of een blokje maken om het hele gebouw om alles te bekijken.

Er is werk te zien van: Jessica Becks, Marcel Blom, Stijn Coetsier, Joy Dekok, Herman Coumans, Tonny Faessen, Ine van Gaalen, Mayke Giesbers, Frans van den Heuvel, Jeanne Jeurissen, Frans Kerkhoff, Daniella Krijt, Ans Pouwels en Frans Roobeek.