Kijken naar Kunst in 2019

Ja, ze komen weer: de cursussen Kijken naar Kunst die kunsthistorica Wilma Gosselink al een aantal jaren verzorgt. Ook begin 2019 staan er weer een aantal series van maandelijkse bijeenkomsten gepland, waarin telkens een ander, vaak actueel, onderwerp uit de beeldende kunst besproken wordt.

Meedoen? Meld je dan op tijd aan, want de cursussen zijn altijd snel vol. Op deze pagina staat alle informatie, met een inschrijvingsformulier.

1 gedachte over “Kijken naar Kunst in 2019”

 1. Beste mensen,
  Helaas ben ik, door verschillende omstandigheden, in het voorjaar van 2019 niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de cursus Kijken naar Kunst.
  Ik hoop in het najaar weer aan te kunnen sluiten bij de cursus.
  Graag wil ik dan de info ontvangen om me aan te melden.
  Ik wens jullie nog alle goeds voor 2019!!
  Vriendelijke groet, Mientje Peters

Reacties zijn gesloten.