meedoen met de Open Atelierroute 2019!

In 2019 is er weer een Open Atelierroute in Wijchen en de kerkdorpen, ditmaal in het weekeinde van 15 en 16  juni. KunstKring Wijchen organiseert dit tweedaags evenement, dat vanaf nu om het jaar zal plaatsvinden.

Ben je een kunstenaar die woont en/of werkt in de gemeente Wijchen, dan word je van harte uitgenodigd op zaterdag en zondag van 11 tot 17 uur je werk te presenteren aan bezoekers. Je kunt in je eigen atelier een gastexposant uitnodigen, en ook is het mogelijk met een aantal kunstenaars een locatie te delen.

kijken naar het werk, praten met de maker

De Open Atelierroute zet Wijchen als kunstplaats op de kaart. Vorige Atelierroutes werden steeds zeer goed bezocht:  honderden mensen stapten op de fiets of in de auto om een kijkje te nemen op de werkplek van kunstenaars.

De informele opzet trekt een breed publiek van geïnteresseerden die niet alleen graag willen zien wat kunstenaars maken, maar het ook leuk vinden meer te horen over het hoe en waarom. Het is een prachtige gelegenheid om je werk te tonen en met een grote groep liefhebbers in contact te komen.

Ook dit keer zal er in Kasteel Wijchen een overzichtstentoonstelling zijn met werk van alle deelnemers.

organisatie en inschrijving

KunstKring Wijchen organiseert de Open Atelierroute en zorgt voor de nodige publiciteit in regionale bladen, reclame in Wijchen, nieuwsbrief en websites, flyers en routebeschrijvingen. De overzichtsexpositie wordt feestelijk geopend, en alle deelnemers krijgen borden om de expositieplekken herkenbaar te markeren.

Deelnamekosten zijn 40 euro per exposant. De voorwaarden voor deelname staan hier.

NB: de inschrijving is inmiddels gesloten.

suggesties of vragen?

Heb je een idee voor de Atelierroute, laat het ons dan weten! En mocht je vragen hebben of meer informatie willen over het een of ander, neem dan vooral contact op met Hannie Zwinkels secretaris@kunstkringwijchen.nl.