gemeentehuis wordt kunsthuis!

klussen in gemeentehuis wijchen om er expositieruimte te maken

Het duurt nog even voor de plannen voor de ontwikkeling van het gebied tussen Meer en Kasteel gerealiseerd gaan worden. Wel jammer, maar “elk nadeel hep z’n voordeel”: omdat het oude gemeentehuis nog een tijd blijft staan, kan KunstKring Wijchen een deel van het leegstaande pand  een aantal maanden gebruiken!

ruimte voor kunst

Het gaat om een flinke oppervlakte die goede mogelijkheden biedt voor exposities. KunstKring Wijchen is enorm blij met dit aanbod van de gemeente en is er direct op ingesprongen. Afgelopen weekeind is er al een ploeg vrijwilligers aan de gang geweest om de ruimte wat op te knappen – vooral muren schilderen en schoonmaken.

Hoe het precies zal gaan met de exposities, en of er nog iets anders met de ruimte kan, bedenken we de komende weken. Het is in ieder geval een prachtige kans om wat leuks te doen voor Wijchen en de Wijchenaren!

meedenken of meewerken?

Als jij een idee hebt, meld het dan vooral via een mailtje aan info@kunstkringwijchen.nl. En als je zin hebt om samen met een stel enthousiaste vrijwilligers je handen uit de mouwen te steken om er iets moois van te maken, dan horen we dat ook heel graag.