expositie ‘wat je ziet ben je zelf’

Jessica Becks, Stijn Coetsier en Daniëlla Krijt samen in het Kunsthuis

De eerste expositie van 2020 in het Kunsthuis is er een van drie kunstenaars. Alle drie hebben ze als achtergrond een opleiding aan een andere kunstacademie (Utrecht, Arnhem, ‘s-Hertogenbosch), en alle drie maken ze heel eigen werk: Jessica Becks met mixed media, Stijn Coetsier met geometrische sculpturen, Daniella Krijt met popart schilderijen.

kijken en gezien worden

De manier waarop de kunstenaar naar de wereld kijkt, vertaalt hij of zij in het werk. Maar de toeschouwer kijkt op zijn beurt met zijn eigen referentiekader en daarmee start een nieuw verhaal.  

De drie kunstenaars nodigen je uit om te komen kijken hoe je kijkt, wat je ziet en waarom. Ze zijn alle drie zelf aanwezig en maken in deze periode ook werk in het Kunsthuis.

De officiële opening van de expositie is op zaterdag 4 januari om 16 uur – zonder praatjes, met live muziek en een drankje. Iedereen is van harte welkom.

waar en wanneer

De expositie is te zien in het Kunsthuis (voormalig Gemeentehuis, ingang Europaplein), Kasteellaan 22-24, Wijchen, van 3 t/m 19 januari 2020, op vrijdag, zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur.