doe mee in het Kunsthuis!

Op 18 mei opent het Kunsthuis zijn deuren: negen maanden lang is er een hele verdieping van het voormalig gemeentehuis beschikbaar voor kunst!  Op deze centrale plek in Wijchen moeten de komende tijd veel spannende dingen gaan gebeuren.

KunstKring Wijchen werkt al aan een paar plannetjes.  Maar er kan nog veel meer!

Het zou zo mooi zijn als allerlei mensen het Kunsthuis gebruikten om hun eigen kunst-activiteit uit te voeren. Dus: wat let je?

Van alles is mogelijk, als het maar over kunst gaat. Er is veel vloeroppervlak, verdeeld in grote en kleine ruimtes. Je kunt er exposeren, bijeenkomsten organiseren, workshops of demonstraties geven –  bedenk het maar.

Heb je iets wat je zelf zou willen doen? Wil je samen met anderen iets organiseren? Heb je een suggestie? Of wil je een handje helpen?

We zijn benieuwd naar jullie ideeën. Laat het ons horen via info@kunstkringwijchen.nl

Zo ziet het er nu uit – veel ruimte, die hard roept om creatieve aankleding!

2 gedachten over “doe mee in het Kunsthuis!”

  1. Ik ben een amateur natuurfotografe en zou het leuk vinden wanneer er een een expositie komt met (natuur)foto’s uit Wijchen en omgeving. Zelf nog nooit echt geëxposeerd, dus samenwerking met andere fotografen heeft de voorkeur.

  2. Hallo,

    Wat fijn dat er nu een mooie plek in Wijchen is om kunst meer onder de aandacht te brengen. Ik wil graag meedenken/helpen/exposeren/workshops geven etc. Graag hoor ik van u.
    Ik schilder abstract en woon in Wijchen.
    Op instagram @dianneaalbers vindt u mijn werken.
    Misschien ook een idee om kunstkring op instagram te vermelden?

Reacties zijn gesloten.