atelierroute uitgesteld

Helaas waren we te optimistisch: de Atelierroute moet worden uitgesteld. De beperkingen laten eind juni het evenement niet toe. Met name de regels over bezoekers thuis zullen volgens het stappenplan dan nog vrij strikt zijn. Waarschijnlijk kun je tegen die tijd 6 of 8 mensen per dag thuis ontvangen.

Maar ook andere regels maken het onmogelijk om in dat weekeinde op een ontspannen wijze een route te organiseren met een overzichtsexpositie en honderden mensen die op pad gaan om tientallen adressen te bezoeken. Dus ook wij moesten beslissen tot uitstel.

kunst in september

Aan het einde van de zomer is hopelijk alles eindelijk beter, en er is daarom gekozen voor het eerste weekeinde van september. Op 4 en 5 september kunnen we dan alsnog zien wat er in Wijchen de afgelopen periode aan kunst gemaakt is.

inschrijving weer open

Dit uitstel betekent ook dat de aanmelding weer geopend is. Degenen voor wie eind juni geen geschikte datum was kunnen zich nu inschrijven voor de nieuwe datum. Het oude gezegde hoe meer zielen hoe meer vreugd gaat zeker op voor de Atelierroute, die alleen maar aantrekkelijker voor bezoekers wordt als er meer te zien is. Overweeg je mee te doen, aarzel dan niet en schrijf je in.

Degenen die zich al eerder hadden aangemeld hoeven dat niet opnieuw te doen.

Informatie over deelname Atelierroute 2021