Atelierroute neemt tussenjaar

Ook dit jaar stonden we bij KunstKring Wijchen weer klaar om een atelierroute te organiseren. Maar toen de inschrijvingstermijn gesloten was bleek het aantal aanmeldingen erg tegen te vallen.

Dat riep de vraag op of de route met een zo beperkt aantal deelnemers wel door moest gaan. Alleen al om het financieel rond te krijgen zouden er meer deelnemers moeten zijn. Maar  het waren inhoudelijke argumenten die de doorslag gaven.

Met een klein aantal deelnemers missen we de spreiding en diversiteit, aan kunstvormen en locaties, die de Atelierroute de afgelopen jaren tot zo’n succesvol evenement maakten dat honderden mensen op de been bracht.  We kunnen het niet waarmaken dan nu een  Atelierroute te organiseren die de variatie en uitstraling mist die men ervan verwacht. Daarom heeft het bestuur van KunstKring Wijchen na uitgebreide discussie helaas moeten besluiten om in 2018 de Atelierroute niet door te laten gaan.

Een teleurstelling natuurlijk, voor degenen die zich wel enthousiast hadden aangemeld, en voor de kunstliefhebbers in Wijchen en omgeving. Waarom de inschrijvingen achterbleven bij voorgaande jaren proberen we de komende maanden uit te zoeken.  Voorlopig beschouwen we 2018 als een tussenjaar voor de Atelierroute, die voor 2019 gewoon op de agenda blijft staan. En blijven we druk bezig met het organiseren van andere activiteiten.

1 gedachte over “Atelierroute neemt tussenjaar”

  1. Misschien een idee …om een kunstroute met een thema te organiseren, óf bv later in het jaar en dan winter of kerst gerelateerd…
    In zo vreselijk veel plaatsen is het in april/mei/juni.

    Sterkte, succes…..

Reacties zijn gesloten.