Overzicht

Kunstcafé

Is een ontmoeting tussen kunstenaars en kunstliefhebbers. Deze informele avonden worden bijvoorbeeld ingeleid door een lezing of een kunstenaar, die iets over zijn of haar werk vertelt; verder is het vooral een plaats om met elkaar in gesprek te komen. Kunstcafé zal enkele keren per jaar in Wijchen worden georganiseerd.

Atelierroute

Tijdens de Atelierroute, die in het voorjaar plaatsvindt, tonen kunstenaars op verschillende plaatsen in de gemeente Wijchen hun werk. Vaak in hun eigen atelier, soms met meerdere kunstenaars op een gedeelde locatie. Er wordt een overzichtstentoonstelling ingericht, waar van elke deelnemer een werk te zien is. U kunt daar ook een folder en gedetailleerde plattegrond ophalen.

Cursussen

Zowel in voor- als najaar zullen korte cursussen worden georganiseerd “Kijken naar kunst”. Deze cursussen die eerder werden gegeven vanuit de Volksuniversiteit in Wijchen, zijn vanwege hun succes doorgezet door Kunstkring Wijchen. De cursussen worden gegeven door Drs. Wilma Gosselink, kunsthistorica.
Klik hier voor  het laatste nieuws over cursussen.

Exposities

Exposities zullen op wisselende locaties worden georganiseerd en gerelateerd aan een thema. Er is voorlopig nog geen vaste regelmaat. Exposities zullen tijdig worden bekendgemaakt via de pers, de website en de nieuwsbrief.

Andere activiteiten

Er is nog een scala aan ideeën. Deze zullen we oppakken als we daaraan toe zijn. Een reden om je in te schrijven voor onze nieuwbrief.