aanmelden KleinKunstMarkt

Kunstkring Wijchen organiseert in het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 november een KleinKunstMarkt. Het Kunsthuis in het centrum van Wijchen wordt twee dagen lang een gezellige plek met kraampjes waar allerlei creatieve producten en bijzondere presentjes te vinden zijn.

meedoen?

Wie op deze KleinKunstMarkt werk wil aanbieden kan zich tot 1 oktober aanmelden. Je kunt meedoen met jouw creatieve producten: tekeningen, schilderijen, sieraden, glaskunst, papierkunst, keramiek, foto’s, leer, houtsnijwerk, enzovoort. Het wordt een kleurrijke markt met een gevarieerd aanbod van originele cadeaus.

Het Kunsthuis ligt in het winkelhart van Wijchen met veel parkeergelegenheid voor de deur. Elke deelnemer krijgt de beschikking over een tafel van 1,80 x 0,80m (of een stuk vloer van vergelijkbare afmeting). KunstKring Wijchen zorgt voor de aankleding van de ruimte, koffie en thee voor de deelnemers, en natuurlijk de nodige publiciteit via pers, eigen nieuwsbrief en digitale media.. Deelnemers krijgen een digitale uitnodiging waarmee ze het evenement via hun eigen kanalen bekendheid kunnen geven.

aanmelden

De KleinKunstmarkt vindt plaats in het Kunsthuis (Kasteellaan 22-24, Wijchen) op 16 en 17 november, op beide dagen van 11 tot 17 uur. De kosten voor deelname voor 2 dagen bedragen €40,- in totaal. Er zijn ongeveer 30 plaatsen beschikbaar. Als er meer gegadigden zijn wordt er een selectie gemaakt. De inschrijvingstermijn is verlengd tot 7 oktober. Half oktober sturen we deelnemers de definitieve bevestiging en een factuur.

De inschrijving is inmiddels gesloten, binnenkort maken we bekend wie de deelnemers zijn.