21: Christel Poels

Opstelling met gebruik van textiel en grafische vormgeving

Voormalige Antoniusschool Alverna
Graafseweg 617
6603 CD Wijchen (Alverna)
t 06 45406964
www.keeki.nl

Mijn passie is een nieuw leven geven aan gebruikte materialen. Ik werk veel met textiel en maak voornamelijk kleding. Mijn insteek is dat iets zowel esthetisch als bruikbaar kan zijn. Van oude gordijnen maak ik bijvoorbeeld kleding, kussens of tassen. Tijdens het ontwerpen laat ik mij inspireren door de tijdsgeest waaruit de  materialen komen.

Voor deze expositie ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en laat ik mezelf zien. Ik heb namelijk zelf ook een tweede leven gekregen, na een heftig ziekteproces. De vorm die ik hiervoor gekozen heb is een combinatie van tekeningen, geluidsfragmenten en kleding die samenkomen in opstellingen.