01 Monica van Leent-Bergkamp

Textiele kunst en quilten 

Atelier Bits & Pieces
 Klapstraat 11, 6601 AA Wijchen

m 06 4205 4030 

www.atelierbits-pieces.nl  

Ik houd van het werken met textiel. Van quilten tot vrij werken, ik omarm het in al zijn facetten. Ik wil maken wat ik voel, wat er voorbij komt. Inspireren kan mij alles. Heel spannend vind ik het bijvoorbeeld om uit te proberen hoe een ontwerp in verschillende kleurstellingen een totaal ander beeld kan geven. Of een traditioneel quiltpatroon gebruiken om een niet-traditionele quilt te maken…Ben ik een kunstenaar? De een vindt van wel, de ander zeker niet. Mij maakt het niet uit. Ik maak wat ik wil, waar ik blij van word.  

2 gedachten over “01 Monica van Leent-Bergkamp”

  1. Mooi werk Monica, ik herken de nieuwsgierigheid naar de verschillende kleurstellingen. Ik word in ieder geval ook blij van deze prachtige quilt

Reacties zijn gesloten.